Kaspersky Small Office Security – Izdevīgs risinājums uzņēmumiem

Ar Kaspersky Small Office Security Jums nevajadzēs tērēt daudz laika un spēka Jūsu uzņēmuma informācijas aizsardzības sistēmas izpētei un noregulēšanai. Vienkārša uzstādīšana, optimālie iestatījumi un automātiskā atjaunināšanās atļauj nodrošināt drošību Jūsu datoru tīklam un konfidenciālai informācijai. Tagad Jūs varat pilnībā koncentrēties uz Jūsu uzņēmuma darbības, nevēršot uzmanību datoru aizsardzībai.

Vadošās antivīrusu tehnoloģijas.Kaspersky Small Office Security ir risinājums, kurš nodrošina visaugstāko datoru un Jūsu kompānijas serveru aizsardzības līmeni no mūsdienu interneta draudiem: vīrusiem, spiegu un citu nelabvēlīgām programmām, spama un hakeru uzbrukumiem. Izcila aizsardzības kvalitāte, augsta ātrdarbība, uzstādīšanas, noregulēšanas un izmantošanas vienkāršība atļauj Jums neraizēties par informacionāliem draudiem un koncentrēties uz biznesa uzdevumu veikšanas.

Centralizēta aizsardzības vadība.

Ar Kaspersky Small Office Security palīdzību Jūs varat pārvaldīt servera un darba staciju aizsardzību. Piemēram, centralizēti regulēt pārbaudes, atjauninājumu uzstādīšanas, rezerves kopēšanas u.c. grafikus.

Interneta piekļuves un programmu palaišanas kontrole.

Kaspersky Small Office Security palīdz paaugstināt kompānijas darbinieku darba ātrdarbību. Jūs varat kontrolēt to piekļuvi internetam un aplikācijām, norobežot failu lejuplādēšanu, kā arī viegli un ātri izveidot plašas atskaites par to, kā izmantojas Jūsu kompānija datori darba laikā.

Biznesa procesu nepārtrauktības nodrošināšana.

Kaspersky Small Office Security iekļauj sevī visu nepieciešamo Jūsu tīkla IT aizsardzības pilnīgai pārvaldīšanai. Produkts satur tādas funkcijas, kā rezerves datu kopēšanu, svarīgas informācijas šifrēšanu, paroļu menedžeri drošu paroļu radīšanai un glabāšanai, kā arī failu šrēderi neatgriezeniskai dokumentu dzēšanai.

Izmantošanas ērtība.

Ar Kaspersky Small Office Security Jums nebūs nepieciešams tērēt daudz spēka Jūsu uzņēmuma informācijas drošības sistēmas izpētei un noregulēšanai. Viegla uzstādīšana, optimālie parametri pēc noklusējuma un automātiskā atjaunošanās atļauj Jums patstāvīgi pārvaldīt lokālā tīkla aizsardzību.

Iegādāties Kaspersky Produktu

This entry was posted in Produktu katalogs. Bookmark the permalink.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.